CE ESTE VIDEOCHAT-UL?

 In primul rand videochat-ul trebuie perceput ca o afacere foarte profitabila ce iti poate aduce venituri individuale de exceptie. La nivel global este o afacere in jurul careia se invart zeci de milioane de dolari si multe milioane de accesari. Romania este unul dintre principalii furnizori de modele la nivel mondial, numarul persoanelor implicate direct estimandu-se in jurul sumei de 120.000 de persoane.
 Videochatul implica difuzarea live a unui show video prin intermediul internetului, la cererea unor clienti fie americani fie vest europeni. Tema si continutul show-urilor difera de la un client la altul insa principalul subiect este erotismul si poate implica nuditate. Veniturile modelelor sunt generate de timpul petrecut de clienti in spatiul virtual privat.
 Desi poate fii catalogat drept un domeniu relativ nou, aparut in urma cu 12-13 ani, videochatul este o afacere in care sunt implicate sute de mii de modele si zeci de milioane de clienti la nivel mondial.
 La prima vedere, Videochatul, pare o activitate usor de practicat, exista insa o multitudine de secrete care pot face diferenta intre venituri de exceptie, venituri medii sau venituri foarte mici. Din acest motiv nu recomandam practicarea videochatului la domiciliu ci numai in studiouri specializate, legale si echipate corespunzator . Expertiza unui studio profesionist te va ajuta sa castigi sume de bani mult superioare in contrast cu sumele rezultate din practicarea acestuia la domiciliu.

Flowery Fashion World
Flowery Fashion World
Flowery Fashion World