Despre

noi
100%x250

Vrei sa lucrezi in domeniul videochatului dar totusi iti doresti sa ramai ANONIMA ?! Lucreaza cu Vanya Studio pentru confidentialitate 100%! Ai posibilitatea de a colabora in studio cu FATA ACOPERITA (masca) iar venitul GARANTAT este 5000 lei in prima luna de colaborare!

Vanya Studio este cel mai cunoscut studio de videochat din Slatina, cu o experiență de peste 9 ani de activitate. Am pornit cu un vis ce s-a materializat în timp, transmițând expertiza noastră tuturor modelelor de videochat ce au fost suficient de curajoase pentru a ne trece pragul. Filozofia noastră este simplă, oferă oricui o șansă pentru că oricine poate fi un model de succes. Da, și tu poți fi un model de videochat, te poți bucura de venituri incredibile dacă îți dorești să înveți, dacă ești motivată, ai o ambiție de fier, esti inteligentă, ai o doză pozitivă de șmecherie :) și înțelegi că un program minim de 8 ore trebuie exploatat la maxim. Videochat-ul este un domeniu ce-ți oferă posibilitatea de a depinde exclusiv de tine iar munca și implicarea ta vor fi răsplătite cu venituri între 1000 și 10000 de dolari.
Colectivul Vanya Studio Slatina este exclusiv feminin.

Îndrăznește, contactează-ne, aici vei găsi o atmosfera relaxata, calda, propice performantei pentru ca doar cu Vanya Studio poti fi un model de videochat de succes. Aplica pentru angajari in videochat la Vanya Studio :) si noi iti oferim un venit de 5000 lei in mana in prima luna de colaborare !!!

Sedință foto profesională

Sedință foto profesională

Beneficiezi de fotograf profesionist
make-up artist, hair stylist
și garderoba necesară,
totul pentru a-ți pune în evidență frumusețea!

Echipamente de top

Echipamente de top

Vanya îți pune la dispoziție
desktop-uri ultra-performante(i7),
monitoare de 28 de inch și webcam-uri
ce-ți permit
streaming-ul live în 1080p(HD)

Training specializat

Training specializat

Trainerii noștrii îți pun la dispoziție
toată expertiza și secretele necesare
atingerii unei performanțe de top.